Categories Seks

OVO SU POZE U SEKSU koje žene ne vole

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Standardne poze poput misionarske uvijek su as u rukavu muškarcima jer su jednostavne i učinkovite, no izgleda da nisu sve žene njima oduševljene.

Anketa provedena na više od 1.200 ženskih čitateljica Women’s Health otkrila je koje poze u seksu žene najmanje vole – među njima ima i iznenađenja, vjerujte:

Poza 69 – prema anketi, žene kažu da je im je teško usredotočiti se na primanje zadovoljstva kada se moraju usredotočiti na davanje.

Doggy style – zna biti bolno pa žene baš i ne uživaju previše. Žene u anketi su također rekle da im ta poza nije dovoljno intimna. Kako bi spriječili da se seks postane bolan, zadržite poteze kratkim i plitkim, a ne dubokim i brzim.

Misionarska – ponekad ne pogađa na pravo mjesto: kad žena savije noge oko 45 stupnjeva bokovima oko vas, dolazi do stalnog kontakta s klitorisom i veća je mogućnost za orgazam.

Obrnuta kaubojka – ženama je teže doživjeti orgazam u toj pozi jer ne sjeda sve na svoje mjesto kad su naopako. Često je problem u zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s kutom vagine.

Žena gore – prema anketi, većina žena se osjeća nesigurno kad je gore. I brinu se kako im trbuh i grudi izgledaju kad ih partner gleda od dolje (iako ne vjerujemo da oni na takvo što obraćaju pozornost).

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu