Categories Seks

OVO SU NOVE GODINE kada su žene najraspoloženije za seks!

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Dosad se tako smatralo da su žene na vrhuncu seksualne moći u svojim tridesetima, no ta se brojka promijenila. Barem tako tvrdi nedavno istraživanje jednog prodavača seks-igračaka, brenda LoveHoney.
Gotovo polovica anketiranih žena izjavila je da je njihov libido bio najizraženiji u razdoblju između 18. i 24. godine, a svaka četvrta otkrila je da je najbolji seks u životu doživjela upravo u dobi između 18 i 20 godina.
U istraživanju je sudjelovalo više od 14 tisuća ljudi, a na iznenađenje svih, manje od petine žena izjavilo je da su seksualno najuzbuđenije bile u svojim tridesetima. S druge strane, 25 posto muškaraca otkrilo je kako je njihov seksualni apetiti bio na vrhuncu upravo u tim godinama.
Samo 14 posto pripadnika jačeg spola priznalo je da je njihov seksualni nagon bio najrazvijeniji od 18. do 20. godine života. Još jedna razlika između muškaraca i žena, po ovom pitanju, leži u tome što više žena nego muškaraca želi da njihov libido bude veći.
No, dobra vijest za sve one starije od 24 godine: većina ispitanika složila se kako visoki libido nikako ne znači da je netko dobar u krevetu.
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu