Categories Seks

OVIM RADNJAMA žena uvijek dolazi do orgazma

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Orgazam je ženama vrhunac, a muškarcima potvrda da su napravili sve što treba kako bi zadovoljili svoju dragu, no kao što dobro znamo, tu se nerijetko pojavljuju nemali problemi –  ženama treba dulje vremena da ga dožive, dok je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta.

Ipak, nije ni to toliko jednostavno – puno žena ostaje uskraćeno zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, stoga saznajte u nastavku kako žene najbrže svrše.

Erogene zone – nemojte zaboraviti na njezine druge erogene zone. Lagano udaranje po stražnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca.

Klitoris – mnoge žene ne uspijevaju svršiti samo uz penetraciju, stoga je važan dio stimulacija klitorisa koji je najosjetljiviji dio ženskog tijela. U tom se malenom području nalazi oko 8000 završetaka živaca pa ga nemojte izostaviti za vrijeme odnosa. Jezik je savršen “alat” za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost – žena mora osjetiti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

Mozak – ženski um igra golemu ulogu kada je riječ o orgazmu. Slanje “zločestih” poruka tijekom dana o stvarima koje joj želite raditi kada se vidite ili “dirty talk” za vrijeme predigre i seksa pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma.

Poza – još jedna smjernica u vodiču kako žene najbrže svrše je odabir savršene poze. Dakle, klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći stimulirati i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i zdjelicom stimulirate klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu