Categories Seks

OVE POZE u seksu ženama su dosadne i bezveze

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Muškarci se već dugo oslanjaju na standardne poze poput misionarske jer su jednostavne i učinkovite – ali izgleda da nisu sve žene njima oduševljene.

Anketa provedena na više od 1.200 ženskih čitateljica časopisa “Women’s Health” otkrila je koje poze u seksu žene najmanje vole: i među njima ima i iznenađenja…

Doggy style – zna biti bolno pa žene baš i ne uživaju previše. Žene u anketi su također rekle da im ta poza nije dovoljno intimna. Kako bi spriječili da se seks postane bolan, zadržite poteze kratkim i plitkim, a ne dubokim i brzim.

Misionarski – ponekad ne pogađa pravo mjesto. Kad žena savije noge oko 45 stupnjeva bokovima oko vas, dolazi do stalnog kontakta s klitorisom i veća je mogućnost za orgazam.

Obrnuta kaubojka – ženama je teže doživjeti orgazam u toj pozi, a i ne sjeda sve na svoje mjesto kad su naopako. Često je problem u zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s kutom vagine.

Ona gore – prema anketi, većina žena se osjeća nesigurno kad je gore. I brinu se oko toga kako im trbuh i grudi izgledaju kad ih partner gleda odozdola (iako ne vjerujemo da oni na takvo što obraćaju pažnju).

69 – prema anketi, žene kažu da je im je teško usredotočiti se na primanje zadovoljstva kada se moraju usredotočiti na davanje.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu