Categories Seks

OTKRIVAMO VAM kako prepoznati muškarca koji želi samo seks

Slikovni rezultat za sex gif

Muškarci koji žele samo seks i ništa više nisu problematični sami po sebi, ali kad u jednadžbu uvrstimo i žene koje u većini slučajeva žele nešto više, imamo problem. Neki će ti otvoreno reći da ih zanima jedino seks, neki neće, a ovo su znakovi po kojima možete prepoznati frajera koji nije zreo za vezu i koji definitivno od tebe želi samo seks.

Uvijek je izvrsno uređen
Ovo samo po sebi ne znači puno, ali činjenica je da muškarci koji se više sređuju to rade zato da bi privukli pozornost nježnijeg spola, u većini slučajeva po principu “čim više, tim bolje“. Postoji šansa i da je on divan dečko koji samo traži ljubav svog života, ali najveći šminkeri koji često mijenjaju odjeću najčešće tako mijenjaju i žene.

Ne sluša vas
Ako vam se čini da vas zapravo ne sluša, a u razgovoru samo traži šansu da napokon sam kaže nešto pametno, imate klasični primjer frajera koji razmišlja samo kratkoročno i samo o sebi.

Očekuje da sve odradite sami
Muškarci koji su navikli iskorištavati žene samo za seks navikli su i na to da se žene trude oko njih. Zato će vam frajer koji želi samo seks često poslati samo osnovnu poruku, tipa “Ej”, i čekati da sve ostalo odradite baš vi.

Viđate se samo kod vas
Ili kod njega. Spojevi ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje zajedničkih prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je riječ samo o seksu, ne znamo što jest.

Slikovni rezultat za sex gif

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu