Categories Seks

OTKRIVAMO VAM čega se muškarci boje kada je seks u pitanju

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Frajeri znaju što žele i (u većini slučajeva) znaju kako to dobiti i priuštiti svojoj boljoj polovici nevjerojatno iskustvo. OK, za ovo se nadamo da je istina te da nisu sebični i gledaju samo na vlastito zadovoljstvo. Ipak, postoje neke misli koje ih muče i za vrijeme seksa ponekad previše razmišljaju o tome što može krenuti u krivom smjeru otkriva portal 100posto.hr

Je li doista doživjela orgazam ili ”fejka”?
Većini frajera je od iznimne važnosti svjetlo u kojem će se pokazati pred partnericom i hoće li je uspjeti dovesti do vrhunca. On vas stvarno želi dovesti do vrhunca, ali istovremeno je svjestan svih priča o lažiranju orgazma s ciljem da se sve što prije završi. Ključ je u tome da se ne ustručavate reći što vam odgovara, a što ne i da ga usmjerite na pravi put gdje nema prostora za fejkanje.

Što ako me uhvati grč?
Kao i svi mi, i on ima grčeve koji ga mogu uhvatiti u bilo kojem trenutku, bilo da se radi o rukama ili nogama. Grčevi su bolni, normalan su dio fizičkih aktivnosti i nikome nisu najomiljenija pojava. A njemu su jedna od najgorih noćnih mora, jer – kada ga uhvati, mora prekinuti s tim što radi, a to mu je sigurno posljednja stvar koju želi.

Hoće li seks biti kao u filmovima?
Ovo vrijedi za romantične dušice jer da – nisu žene jedine koje sanjare o romantičnom vođenju ljubavi kao u filmovima. Vrlo je moguće da oboje istovremeno vodite bitku sami sa sobom oko toga jeste li dovoljno seksi, privlačni, mršavi, napeti… Opustite se, privlačite se međusobno i to je jedino bitno.

Odgovaraju li joj poza, ritam i brzina?
Vaša bolja polovica vrlo posvećeno prati svaki vaš pokret i uzdah u nadi da će tako saznati odgovara li vam poza, ritam i brzina kojom se krećete. Zato je jako bitno dati mu do znanja odgovara li vam sve kako u tom trenu je ili bi vam više odgovarala neka promjena. Također, uzmite inicijativu u svoje ruke. Tako ćete pokazati što i kako želite, a istovremeno ga  potpuno izludjeti jer frajeri obožavaju kada su stvari u vašim rukama.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu