Categories Seks

NEUGODNE STVARI U SEKSU o kojima malo tko priča

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Iako se seks na kraju krajeva svodi na nešto ugodno i pozitivno, postoje i neke njegove sastavnice o kojima radije šutimo. Sigurno vam je barem nekoliko puta seks bio smiješan ili neugodan, a te ste situacije vjerojatno zadržale samo za sebe. Ovo su neke od seksualnih tema o kojima najmanje pričamo.

Neuspio pokušaj prljavog razgovora

Iako to može biti pravi pokretač strasti, prljavi razgovori ponekad znaju poći u neočekivanom, pogrešnom smjeru. Možda je on pretjerao, a možda ste ga vi samo krivo shvatile, tko će znati. Znamo samo da biste trebali pomno birati riječi za koje ste sigurne da dobro prolaze.

Vaginalna suhoća 

Iako ste potpuno opuštene i zagrijane za seks, vaša vagina se ne slaže s vama. Umjesto neugodnog gledanja oči u oči s partnerom i tihog šaputanja riječi “oprosti”, jednostavno uzmite lubrikant ili čak neko prirodno ulje koje nije preintenzivno za vaše osjetljivo područje.

Zamišljate nekog drugog

Iako volite svog partnera i ne biste ga mijenjale ni za koga, ponekad vam se u mislima pojavi neki kolega s posla, bivši dečko ili Ryan Reynolds. Bilo kako bilo, pokušajte to maksimalno sakriti, a ako pak izgovorite tuđe ime… Uvjerite ga da je krivo čuo!

Seksualne ozljede 

Možda ste se previše zanijele, a možda ste isprobali neugodnu novu pozu. Istegnuti mišići i ozlijede spolnih organa događaju se svima, jedino što trebate jest shvatiti to kao znak za odmor i pauzu od odnosa.

Vaginalni zvukovi

Djevojke se često srame ove učestale pojave, ali vjerujte nam, njemu to sigurno ne smeta. Dapače, vjerojatno ga dodatno uzbudi.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu