Categories Seks

NAJBOLJI SAVJETI za postizanje višestrukih orgazama

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Orgazmi su, osim za užitak, korisni i za zdravlje pa jačaju imunitet i poboljšavaju kvalitetu sna. Ako je jedan dobar za vaše zdravlje, zamislite što mogu učiniti višestruki.

Disanje – udahnite i opustite se. Često žene za vrijeme i nakon orgazma ne dišu ili dišu vrlo plitko. Nakon prvog orgazma, dajte si koju minutu i udahnite te se pripremite za novi. Osjećat ćete se puno bolje, a sljedeći se orgazam biti intenzivniji.

Misli – za postizanje višestrukih orgazama treba više vremena pa žene mogu početi zaokupljati misli o tome kako je partneru već dosadno i pita se što ona čeka… E pa nemojte razmišljati o tome.

Osjećaji – posvetite im više pozornosti tijekom seksa. Stručnjaci kažu da je osnova za postizanje višestrukih orgazama pravo stanje uma. Morate se u potpunosti prepustiti, jači su orgazmi povezani s vašim raspoloženjem.

Trajanje odnosa – usporite svog partnera kako biste postigli vrhunac. Muškarcima otprilike treba sedam minuta do klimaksa, a ženama 10-20 minuta.

Upute – muškarcima nije lako pogoditi što točno ženama odgovara. Kako bi bilo lakše njemu, a bolje vama, dajte mu neke ‘upute”. Mnoge žene tvrde da najlakše postižu višestruke orgazme kombinacijom oralnom seksa i dodirivanja.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu