Categories Seks

Koliko kalorija sagorijeva seks?

Za savršeno tijelo bez viška kilograma nije neophodno odlaziti u teretanu ili držati strogu dijetu. Rješenje možete pronaći i u spavaćoj sobi. Evo koliko kalorija možete izgubiti seksom.

 

Zajedno pod tušem – 40 izgubljenih kalorija

Neka dio vašeg treninga postane i tuširanje. Pozovite partnera da vam se pridruži ispod tuša i pružite mu nezaboravno iskustvo.

Deset minuta predigre – 25 izgubljenih kalorija

Izljubite ga po cijelom tijelu i upotrijebite ruke i jezik. Ne žurite, ova vježba daje rezultate tek nakon deset minuta, a nakon toga uživat ćete i u nevjerojatnom seksu.

Petominutna erotska masaža – 48 izgubljenih kalorija

Dodirivanje, maženje i masaža uz pomoć eteričnih ulja i mirisnih krema zagrijati će strasti i pomoći vam da se riješite viška kilograma.

10 minuta oralnog seksa – 59 +80 potrošenih kalorija

Usne su najmoćnije oružje, a oralni seks omiljen je kod muškaraca, a ne zaboravite koristiti i ruke za maksimalan učinak. Potrudite se da i on vama uzvrati "uslugu", jer ćete na taj način sagorjeti još 80 kalorija.

Seks "nabrzaka" – 25 potrošenih kalorija

Najefektnija vježba u bilo koje doba dana ili noći, a rezultat je dvostruki – čisti užitak i potrošene kalorije.

15 minuta na njemu – 75 sagorenih kalorija

On obožava kad ste na njemu – osim što vi obavljate najveći dio posla, prizor pred njegovim očima je neodoljiv. Ipak, to ne znači da ste vi uskraćeni za zadovoljsto – ova poza u najvećem broju slučajeva omogućuje ženi da postigne orgazam, a uz to i izgubi kalorije.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu