Categories Ljubav

TO KAKO SE LJUBITE može otkriti dosta o vama

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Poljupci su važan dio svake veze, a način na koji se netko ljubi otkriva i nešto o osobnosti. Prepoznajte kojem tipu osobe vi pripadate…

Pauze između poljubaca – Ako ste se prepoznali, vi ste mislilac. Volite razmišljati o svemu i izvagati ZA i PROTIV prije donošenja svojih odluka.

Poljupci uz držanje – Ako držite partnera ili partnericu za glavu ili leđa tijekom poljupca, to otkriva da ste pažljivi i da vam je doista stalo do te osobe.

Nježni i strastveni poljupci – Riječ je o romantičnoj osobi. Svoju ljubav ne iskazujete samo fizičkim poljupcem nego ćete se potruditi i da dosta detalja u tom trenutku bude romantično kako biste mogli iskazati što osjećate.

Francuski poljubac – Ako se volite ljubiti jezikom, vi ste istraživač. Kada spojite usne, počinjete istraživati. Nemojte žuriti i dajte dovoljno vremena svom partneru ili partnerici jer ne voli svatko biti – istražen. Bar ne na prvu.

Ljubite samo kad vi želite – Ako često iznenadite drugu stranu poljupcima i to onda kada ste vi za to raspoloženi, sebična ste osoba. Ustrajanje u poljupcima bez da pričekate odgovor vašeg partnera ili partnerice, govori o tome da ćete u toj vezi pretežito raditi ono što vama odgovora.

IZVOR: VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu