Categories Stvarni život

ZNAKOVI KOJI POTVRĐUJU da ste pronašli prijateljicu za cijeli život

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Iako o detaljima i ovakvim stvarima ne razmišljamo kada je riječ o prijateljskim odnosima, nije loše s vremena na vrijeme testirati radi li se zbilja o pravom prijateljstvu. Zato provjerite možete li staviti kvačicu na ovih 12 činjenica koje dokazuju da je riječ o pravom prijateljstvu.

1. Uvijek prvo odgovarate najboljoj prijateljici iako imate još 10 nepročitanih razgovora

Najbolja prijateljica je uvijek na prvome mjestu, uz obitelj. Nema tog šefa niti kolege s faksa koji može dobiti prednost nad najboljom prijateljicom.

2. Nikada ne planirate druženja, a opet ispadnu odlično

Vama dvjema nisu potrebni dani ni sati mozganja što raditi i kamo otići. Vama je dobro i uz lošu romantičnu komediju i na kratkoj kavi koja se često pretvori u višesatnu.

3. Istražujete frajera koji se sviđa vašoj najboljoj prijateljici

Kada vam kaže da je pronašla novog dečka, postanete pravi detektiv. Detaljno istražujete njegove društvene mreže, bivše veze i sve što bi moglo utjecati na njegovu vezu s vašom najboljom prijateljicom za koju nitko nikada neće biti dovoljno dobar. Naravno, ako se pita vas!

4. Treća osoba višak je u vašem društvu

Iako to nužno ne znači da ne volite veća okupljanja i druženja, ipak ste vi u nekom smislu srodne duše, imate isti smisao za humor i nekada treća osoba može samo učiniti situaciju napetom i napornom jer ne zna ni trećinu vaših priča i pustolovina.

5. Umirete od smijeha na stvari koje su samo vama smiješne 

Upravo to jedan je od glavnih razloga zašto vam ne treba treći kotač u tom prijateljstvu.

6. Vaša dopisivanja svima drugima izgledala bi čudno

Samo vi znate zašto je nešto sasvim normalno i zašto nemate veto ni na jednu temu. Vaši su razgovori u potpunosti privatni i ne volite ih dijeliti s drugima jer ih ne bi razumijeli.

7. Možete joj otvoreno reći kada se ljutite na nju 

Nema čudnih poruka niti pasivno-agresivnih razgovora. Vaš je odnos otvoren i u potpunosti iskren i možete jedna drugoj reći sve što vas muči ili što vam smeta.

8. Postanete prave zaštitnice kad je ona u nevolji

Ne podnosite čuti da je netko povrijedio vašu najbolju prijateljicu. Već kujete plan kako pokazati toj osobi da nitko nema pravo igrati se s osjećajima vaše BFF.

9. Daljina vas ne razdvaja

Možda studirate u drugim gradovima, ili čak državama, ili vas je život odnio na različite kontinente, no unatoč tomu vi se čujete svaki dan i ponašate se kao da se ništa nije promijenilo.

10. Osjećate se prazno kada se dugo ne vidite ili ne čujete

Ako vam određene prilike nikako ne dopuštaju kontaktiranje, već vas lagano krene obuzimati depresija jer se osjećate kao da vam nedostaje dio vas.

11. Ako je vaša BFF u nevolji, otkazujete sve planove

Nema tog spoja niti tuluma koji vas može odvući od vaše prijateljice kada vas ona najviše treba ili kada je u nevolji.

12. Razgovor s njom vam je učinkovitiji od terapije kod psihologa

Jednostavno vam je lakše njoj se povjeriti o svemu i imate osjećaj da vas ona u svakom pogledu razumije i ne osuđuje ma što god bilo u pitanju.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu