Categories Stvarni život

ŽENSKE KVALITETE koje muškarci cijene više od izgleda

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Iskrena ljubaznost
Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost je kvaliteta kojoj nitko ne može odoljeti.

Prizemnost
Muškarci vole žene koje ne misle da su “iznad” drugih, s obje noge stoje čvrsto na zemlji i sve ljude tretiraju s poštovanjem.

Brižnost
Sviđa im se kada žena pokaže interes za njihove probleme ili dvojbe, kada je zabrinuta za njihovu dobrobit. Kada su bolesni, vole da ih se tetoši jer su i kod najmanje prehlade uvjereni da stiže kraj svijeta.

Smisao za humor
U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali također treba uvijek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvijek zadobije njihovu pozornost.

Odlučnost
S jedne strane muškarci se boje samopouzdanih žena, ali s druge strane žele da njihova partnerica bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

Neovisnost
Žena mora imati svoj život. U trenutku kada se cijeli njezin svijet vrti oko partnera, ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smijemo odbacivati svoju neovisnost.

Emocionalna inteligencija
Sposobnost izražavanja i kontroliranja vlastitih emocija te pravilno i pravovremeno reagiranje na tuđe emocije jedan su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci itekako cijene.

Odanost
Baš kao i žene, muškarci također vole odanost. Osjećaj da vam mogu vjerovati i pouzdati se u vas ne može se mjeriti ni sa čim.

FOTO: Callie Shell—Aurora Photos
FOTO: Callie Shell—Aurora Photos

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu