Categories Stvarni život

ŽENE NAJČEŠĆE padaju na ove muške laži

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Prvi spojevi ili prvi kontakti putem društvenih mreža ili nekih online platformi za upoznavanje mogu dobro poslužiti muškarcima da se predstave u puno boljem svijetlu i očaraju ženu komplimentima i lažima za koje će se one “uhvatiti”.

Evo o čemu će najčešće lagati kako bi se prikazali kao muškarci “iz snova”.

Glumit će žrtvu – Ostavljeni muškarac znat će to dobro iskoristiti u svrhu ostvarivanja nove veze. Krivnju će svaliti na “ludu bivšu” i vezu u kojoj je on bio “žrtva” izazivajući suosjećanje kod suprotnog spola.

Komplimenti – Nekoliko dobro upućenih komplimenata ženi može biti dobar odskok za stepenicu više u njihovom odnosu. Čak i ako izrečene pohvale ne misli ozbiljno.

Mnogi će muškarci pokušavati impresionirati djevojku onime što posjeduje ili pričama o natprosječnoj plaći, određenim zaslugama na radnom mjestu pokušavajući odati dojam da iščekuje promaknuće ili napredak u karijeri na bilo kojem planu.

Vođenje zdravih životnih navika, zdrave prehrane i vježbanja posebice je u modi posljednje vrijeme, a muškaraci će pokušati prikazati sebe baš u tom svjetlu. Čak i ako nisu takav tip, izvući će iz mobitela neku fotografiju s nekog izleta u sportskom izdanju kako bi impresionirali djevojku.

IZVOD: VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu