Categories Stvarni život

Želite li doživjeti drugi spoj, ovo istraživanje predlaže da od sebe maknete alkohol i mobitel

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Prvi spojevi izazivaju nervozu koliko god se trudili biti opušteni. Stalo vam je do toga da se svidite drugoj osobi pa zbog toga pazite na tisuću stvari odjednom. Ako planirate uskoro ići na spoj s osobom koja vam se sviđa ili vam se već dogodilo da ste tu osobu htjeli vidjeti opet, ali ona nije pristala, a vi ne znate zašto, poslušajte savjete ovog istraživanja.

Istraživanje je pokazalo da se žene žele osjećati ugodno na prvom spoju i da je to preduvjet za to da dođe i do drugog spoja. Istraživanje je provedeno u organizaciji portala za online upoznavanje Match.com, a u njemu je sudjelovalo pet tisuća samaca.

Također, žene na prvom spoju vole čuti komplimente i ako im to ostvarite, šanse za drugi susret su vam povećane. Osim toga, vole i kad im platite piće ili večeru, pričekate ih ako slučajno kasne i pritom ne prigovarate, zagrlite ih i poljubite u obraz kao dobrodošlicu. Ono što će ih sigurno odbiti jest ako neprestano provjeravate mobitel, kasnite, ponašate se nepristojno prema konobarima i zaposlenicima ili ako popijete više od dva alkoholna pića.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu