Categories Stvarni život

ZBOG OVIH POGREŠAKA teško je pronaći ljubav svog života

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Iako vam se možda to tako ne čini, moguće je da su razlozi zašto ne možete naći ljubav svog života neke navike i očekivanja kojih se slijepo držite i koje vas sprječavaju u tome. U nastavku otkrijte koje su četiri tipične pogreške koje žene rade kad su u potrazi za “onim pravim” i poradite na tome da ih se riješite ili izbjegnete:

Imate previsoka očekivanja

Ako uporno ne odustajete od slike idealnog frajera koju ste stvorili u svojoj glavi i tražite nekoga tko će zadovoljiti baš sve kriterije na vašoj listi, šanse da će se to ostvariti su vrlo male i gotovo nikakve, a riskirate i to da u startu eliminirate “onog pravog” samo zato što, primjerice, ne sluša istu glazbu kao vi ili vam se ne sviđa njegova boja kose. Umjesto toga, razmislite o osobinama koje nikako ne biste htjele da ima vaš muškarac iz snova i izbjegavajte takve tipove, a drugima pružite šansu čak i ako se fizički ne uklapaju u vaš opis savršenog frajera, kako piše Cosmopolitan.

Rezervirane ste

Teško ćete pronaći dečka ako se držite po strani i niste otvorene za nova poznanstva i prijateljstva. Jedini način da tako pronađete ljubav života je ako se on godinama krio u vašem društvu, a da toga niste bile ni svjesne. U protivnome, izađite iz svoje zone sigurnosti i pristanite na spoj naslijepo koji vam dogovori frendica, ili pružite šansu dejting aplikacijama.

Stalno ste u potrazi

Ne kaže se uzalud da se najbolje stvari u životu događaju kad se tome najmanje nadate, a ako ste u stalnoj potrazi za dečkom, moguće je da ga upravo zato i ne uspijevate pronaći. Psiholozi tvrde da je jedna od najvećih pogrešaka single djevojaka to što same sebe uvjeravaju da moraju što prije pronaći dečka, zbog čega su pod stalnim pritiskom i ne ponašaju se prirodno kad upoznaju nekog novog, čime same sebi smanjuju šanse da se nekome svide, kako piše Cosmopolitan.

Ne volite sebe

Kad netko nije zadovoljan sobom, to se vidi i izvana. Samouvjerene djevojke koje vole sebe sa svim svojim “manama” muškarcima će uvijek biti privlačnije od onih koje su same sebi najveći kritičari pa je prvi korak k pronalasku muškarca iz snova da zavolite same sebe.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu