Categories Stvarni život

TRI GLAVNA POTEZA koja morate napraviti prije ulaska u novu vezu

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ulazak u novu vezu uvijek je velik i uzbudljiv korak. No, važno je započeti ju iz pravih razloga. Stoga je bitno prvo osvijestiti same sebe. Donosimo vam tri stvari koje trebate napraviti prije nego što započnete novu vezu.

Ostanite solo i zabavite se
Izlazak iz jedne veze i instantni ulazak u drugu vezu nije dobar potez. Budite solo neko vrijeme i zabavite se, uživajte u vlastitom društvu i naučite se ne opterećivati prošlošću i prošlim vezama.

Neke lekcije moramo naučiti sami i to je u redu. Kada ponovno odlučite izlaziti na spojeve, nemojte da vam to postane opterećenje, nego uživajte. I nemojte ulaziti u vezu sve dok niste sigurni da je iz pravih razloga, a ne zato što se osjećate usamljeno i jer mislite da vam je netko potreban.

Volite sebe više nego što mislite da je to moguće
“Nitko te nikad neće moći voljeti koliko ti voliš samog sebe” – izreka je koju smo već puno puta čuli. I istinita je. Također, ljudi će se ponašati prema nama onako kako se mi sami prema sebi ponašamo, a svi mi zaslužujemo biti voljeni i voljeti.

Nije lako uvijek biti pozitivan i samopouzdan, no jedino mi imamo moć promijeniti nas same. Oslanjajte se više na sebe i na svoju intuiciju. Prvo se posvetite sebi kako biste se kasnije mogli jednako tako posvetiti novoj vezi i budućem partneru.

Naučite kako zdrava veza treba izgledati
U zdravoj vezi povezanost na svim razinama vrlo je bitna. Takve veze započinju sporo i sigurno. Prijateljstvo, predanost, intimnost, potpora i povezanost u svakom trenutku su prisutni u zdravoj vezi.

Stoga si dajte vremena i nemojte raditi prijašnje pogreške, jer kako bi nova veza uspješno funkcionirala, potrebno je prvo poraditi na sebi.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu