Categories Stvarni život

OVO SU SITUACIJE zbog kojih su uvijek i samo žene krive zbog prekida

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
Kad su u pitanju veze i prekidi, najčešće tek retroaktivno shvaćamo u čemu smo pogriješili i što je dovelo do prekida. Ovo su stvari koje žene često rade u vezi, a koje u većini slučajeva toliko pogoršavaju odnos da je prekid neminovan.
Pretpostavljamo ono najgore
Umjesto da razmišljamo pozitivno, svaku situaciju gledamo iz negativne perspektive. Iz muhe radimo slona i kao da se potajno nadamo da je naš dečko nešto krivo napravio samo kako bismo se uvjerile da smo cijelo vrijeme bile u pravu.
Uspoređujemo kako bismo kritizirale
“Kad bi barem Marko bio više kao Ivan”,  trenutak u kojem svog dečka uspoređuješ s dečkom svoje frendice ili svojim bivšim dečkom je trenutak u kojem si prestala tražiti pozitivne strane vaše veze i počela tražiti istu stvar kod nekog drugog. Trava je uvijek zelenija kod susjeda, a ako ne radiš na svom travnjaku, uvenut će.
Sanjarimo o nekom drugom
Malo sanjarenja je sasvim normalno, ali ako se previše upleteš u razmišljanje o nekom drugom frajeru, lako je moguće da će ti tvoj početi ići na živce do te mjere da ćeš samo tražiti povod za svađu.
Očekujemo da znaju što nam je u glavi
Muškarci često kažu što im je na umu, a žene ipak više vole zadržati stvari za sebe i očekivati da muškarac sam zna u čemu je problem. Nakon toga još i krivimo muškarca da ne želi riješiti problem iako mu to zapravo same onemogućavamo.
Uspoređujemo sadašnju vezu s početkom
Na početku je sve idilično, lijepo i romantično, a žene vrlo često muškarcima zamjeraju da su se promijenili u odnosu na početak. Svaka veza se razvija i raste, i sasvim je normalno da se količina romantike i leptirića s vremenom smanji. Žene koje govore: “Prije nisi bio takav” najčešće gube muškarce upravo zato što imaju nerealna očekivanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu