Categories Stvarni život

OVO SU SIGNALI koji ukazuju na to da je vaš partner zlostavljač

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Ako ste u vezi s ovako prijetvornom osobom, možda niste svjesni toga da stvarate budućnost s osobom koja bi vam mogla uništiti život. Znaju kako se ponašati ljubazno i zadržati pažnju, ali ovo su neke od osobina zlostavljača koje bi vam mogle pomoći:

1. Prebrzo ulazi u vezu

Iako prvo na pamet pada ljubav na prvi pogled, ako vas on požuruje s ulaskom u vezu – na vidiku je crvena zastava. Zlostavljač treba žrtvu – ako nema koga zlostavljati, osjeća se depresivno. Ako se on ne može sjetiti kada je posljednji put bio bez djevojke – zapitajte se što se zapravo događa.

2. VEĆINU VREMENA JE DOBRE VOLJE, ALI IMA JAKE PROMIJENE RASPOLOŽENJA

Osmijeh i dobra zabava su uz njega zagarantirani, ali kad postane ljutit – ne prepoznajete ga. Zlostavljač ima problema sa samokontrolom kada je ljutit. U ovim situacijama mogu pomoći nježan pristup, no ako ga naljutite, možete računati na jake izljeve bijesa.

3. SKRIVA BIVŠE DJEVOJKE

Nije u redu u novu vezu unositi duhove prošlosti, ali pretvaranje da nisu postojale također nije ispravno. Zlostavljači selektivno biraju žrtve i nikada ne pokazuju svoju pravu stranu. On je običan muškarac koji se slaže sa svima – no jednom kad upadnete u stupicu, on će pokazati svoje pravo lice.

4. OSJEĆATE DA SE PRETVARA

Oni posjeduju savršene vještine pretvaranja, a najvažnije – vole igrati uloge. Ako ste primijetili da se partner ponaša čudno ili osjetite da se pretvara, nemojte ignorirati signale. Želite li uz takvom osobu provesti ostatak života?

IZVOR: ORDINACIJA.VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu