Categories Stvarni život

OVO JE SITUACIJA kada ćete prepoznati da je u vaš život ušao pravi muškarac

Slikovni rezultat za kiss tumblr

Koja je uopće definicija prave osobe za nas? To nije ona koja će nam u svemu povlađivati niti ona koja će nas držati kao kap vode na dlanu. To je ona osoba koja nas može nešto naučiti i uz koju ćemo biti svoji, još snažniji i spremniji na sve životne izazove.

Kada u vaš život stigne ‘taj netko’, znat ćete da je ovo muškarac koji se ne pušta a prije svega, naučit će vas neke stvari koje su do sad možda bile skrivene duboko u vama:

Neće biti problem ako mu kažete da ste tužni ili da vas je jučer razljutio nekom sitnicom, a ni to da se nećete slagati sa svime što kaže. To je čovjek koji će podnijeti sve vaše loše navike i reći će vam da ste najljepša žena na svijetu, čak i onda kada nemate ni ‘š’ od šminke na licu, a kosa ni kosa vam nije u najboljem stanju. On je ponosan što uz sebe ima jaku ženu i to ga nimalo ne plaši.

Naučit će vas da se zauzmete za sebe

Neće vas podcjenjivati riječima niti ćete se uz njega osjećati slabijom i manje vrijednom. On će vas zapravo poticati na to da češće govorite ono što stvarno mislite jer zna da je komunikacija ključ svih odnosa. Vaše mišljenje ga neće prestrašiti niti će pobjeći glavom bez obzira ili se povući jer ste ga ‘povrijedili’. Ne, on vas neće ignorirati samo zato da bi vam nabio krivnju. Ako je vaš stav njemu zastračujuć, onda on, nažalost, nije čovjek za vas.

Naučit će vas da volite sebe

Pokazat će vam razloge zbog kojih biste trebali voljeti dijelove sebe koje obično ignorirate ili ne podnosite jer smatrate da nisu najbolji. On će vam na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini pokazati da voli sve na vama i o vama. U početku mu nećete vjerovati da mu se sviđaju vaše noge koje ste uvijek smatrali nezgrapnim, ali kasnije ćete uvidjeti da su mu stvarno prekrasne.

Ponekad znate biti bezobrazni i zajedljivi, ali on neće nadolijevati ulje na vatru jer će pokušati shvatiti zašto se tako ponašate. Razumjet će da su vas ljudi u prošlosti povrijedili i da još uvijek ne možete prijeći preko toga.

Naučit će vas da se dvoje može svađati bez vikanja i vrijeđanja

Svađe su česte i nužne, ali pokazat će vam da u njima mora biti poštovanja, iskrenosti i puno strpljenja. Naučit će vas da je sasvim u redu voljeti ga najjače na svijetu. Nakon nekog vremena vidjet ćete da ste mu se bojali potpuno prepustiti zbog situacija koje su se dogodile u prošlim vezama. Nikada nemojte dopustiti da vas obuzmu i oslijepe iskustva s pogrešnim ljudima. Oni nisu više u vašem životu zbog jako dobrog razloga.

Naučit će vas kako da budete potpuno svoji

Voljet će vas cijelu i znat će to pokazati. Možda mu nećete vjerovati, ali stvarno je tako. Budite zahvalni na tome što vam je život poslao ovoga muškarca jer on nije kao ostali koji se zadovoljavaju površnim odnosima i ‘polu-vezama’. Ovaj čovjek zna što želi, prošao je puno toga i suočio se s puno dobrog i zlog što ga je definiralo i formiralo u osobu kakva jest u ovom trenutku. Sve što mu treba jest žena koja će slaviti njegovu vatru i strast i snažno hodati uz njega. Ni ispred ni iza, već uz njega.

Slikovni rezultat za love gif

IZVOR: NET.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu