Categories Stvarni život

4 detalja koja otkrivaju da je u vašoj vezi nestalo strasti

Ako osjetite da su se stvari promijenile, nije odmah vrijeme za uzbunu, nego za rad na vezi. Ponekad nas životne obveze odvedu u krivom smjeru po pitanju ljubavi, a da to i ne primijetimo. Ako primijetite neke od sljedećih stvari u vezi, vrijeme je da porazgovarate sa svojim partnerom i promijenite nešto.

Više ne odlazite na spojeve

Ako vam se odlasci nekamo svode na obiteljske ručkove ili svečanosti koje ste dužni odraditi, to znači da je vrijeme za ozbiljan trud i razgovor. Pokušajte vi najprije njega iznenaditi večerom ili odlaskom u kino, a ako ne shvati poruku koju mu želite poslati, onda mu jednostavno sve otvoreno recite.

Doima se nezainteresiranim za vaš život

Ako vidite da su mu vaše priče dosadne i da je odsutan tijekom njih, prodrmajte ga malo i pitajte ga što se s njim događa. Možda se iza toga jednostavno kriju umor i problemi koje vam do sada nije spomenuo.

Čini vam se da ga ne zanimaju vama važni ljudi

Ovo može biti ozbiljan problem, ali može biti i jednostavno krivo izražavanje s njegove strane. Otvoreno mu recite što vas muči i dajte mu priliku da, ako mu je zbilja stalo, ispravi problem.

Imate osjećaj da više nemate njegovu podršku

Ako vam se čini da vam u posljednje vrijeme samo nešto prigovara i negoduje, nemojte šutjeti nego jednostavno porazgovarajte s njim. Možda i njega nešto muči pa to pokazuje na krivi način. Pokažite mu da vam je stalo do njegovog mišljenja i koliko ga cijenite.

Foto: Unsplash

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu