Categories Stvarni život

OVE SVAĐE najbolje ukazuju na to da ćete uskoro prekinuti vezu

Nedavno istraživanje pokazalo je da svađe s partnerom jednom tjedno pomažu u održavanju zdravih i produktivnih odnosa u ljubavnoj vezi. Međutim, ove tri svađe nesumnjivo vode do prekida.

Kad stvari krenu loše, često se o tome šuti.

Kada komunikacija postane toliko loša da se zbog nje konstantno svađate, stvari su jako ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju zbog toga što se jedna osoba prestala truditi i postala zatvorena.

Manje vremena nego na početku provodite zajedno kada ste već dublje zagazili u vezu, što je i normalno, ali ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa prekid bi mogao vrebati iza ugla. Ovdje se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

I treći, najučestaliji slučaj, jest svađa između partnera koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom. Naime, oni se najčešće na tu temu ne svađaju, ali su svjesni da problem postoji, a rješavaju ga time što uglavnom šute i trude se popraviti stvari. Ali, kad dođe do toga da seks postane razlog za svađe, bilo zbog njegove kvalitete ili učestalosti, prekid je vrlo realna, odnosno izvjesna mogućnost, kako piše B92.

IZVOR: N1.HR

Foto: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu