Categories Stvarni život

OVAKVI MUŠKARCI ZAPRAVO privlače žene

Slikovni rezultat za sexy men

Znanstvenici sa Sveučilišta Griffith iz australskog Queenslanda proveli su istraživanje u kojem je sudjelovalo 150  žena kako bi doznali kakvi muškarci najviše privlače žene.

Bitna je unutarnja ljepota, to je ono što će većina ljudi reći, no ipak postoje neke fizičke karakteristike koje će nekoga privući na prvi pogled.

Znanstvenici sa Sveučilišta Griffith iz australskog Queenslanda proveli su istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 žena kako bi doznali kakvi muškarci najviše privlače žene. Pokazalo se da su to muškarci snažne, atletske građe, ali i visoki i mršavi muškarci.

Žene su gledale fotografije muškaraca kako bi ocijenile koliko im je koji prikazani muškarac privlačan. Oni koji su djelovali snažnije dobili su više ocjene. Drugi po privlačnosti “izborili su se” mršavi i visoki muškarci. Autori istraživanja zaključili su da žene i dalje biraju muškarce za koje smatraju da bi se mogli brinuti o njima.  Podsjetimo, nedavno istraživanje provedeno na Sveučilištu Pennsylvania pokazalo je da su ćelavi muškarci privlačniji.

Slikovni rezultat za tom hardy warrior

IZVOR: VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu