Categories Stvarni život

OVAKO ĆETE PREPOZNATI kada vas zavodi sramežljiva osoba

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Sramežljive osobe puno teže pronalaze ljubav, čak i ako se stvarno jako trude. Jedan od najvećih problema je to što njihovi pokušaji očijukanja često ostaju nezamijećeni. Evo kako primijetiti da vas sramežljiva osoba zapravo pokušava osvojiti.

Suptilna je

Dok se osobi koja nema problema sa sramežljivošću neće biti problem nasmiješiti u vašem smjeru ili barem malo dulje zadržati pogled na vama, sramežljivu ćete osobu rijetko uhvatiti da se smješka kad je pogledate, a vrlo često će istog trena skrenuti pogled. Sramežljivi ljudi jednostavno ne mogu izdržati i pokušavaju sakriti da im se sviđate.

Na početku može biti jako čudna

Sramežljive osobe često na samom početku razgovora izvale glupost ili su šutljive i crvene se. Njihova nesigurnost je toliko jaka da se ponekad čini kao da se namjerno sabotiraju. Što je najgore, znaju točno što bi htjele reći, ali to iz njihovih usta izlazi potpuno drukčije.

Mucanje je sasvim uobičajeno

Zamuckivanje i neartikulirane rečenice su često znak da se sramežljiva osoba jako trudi, ali se gubi u moru rečenica koje želi izgovoriti.

Komunikacija preko interneta je puno jednostavnija

Sramežljive osobe često puno bolje komuniciraju na društvenim mrežama ili preko poruka jer se tad smiju crvenjeti koliko god žele. Ako primijetite da je osoba s kojom komunicirate jako otvorena u virtualnom svijetu, a uživo ne zna kud bi sa sobom, vrlo vjerojatno je riječ o sramežljivoj osobi kojoj se sviđate.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu