Categories Stvarni život

OTKRIVAMO VAM psihološki trik koji vam može pomoći u spašavanju veze

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Australska psihologinja Belinda Williams pronašla je trik za spas svake veze i braka. Naime, ona tvrdi kako je najjednostavnije vratiti iskru u brak ako svakodnevno obratite pažnju na tek nekoliko “mikrotrenutaka”. Williams smatra kako biste svakog dana trebali pet minuta posvetiti tome da se ponovno povežete tijekom kojih ćete partneru dati do znanja da ga i dalje volite te da vam je privlačan. Govoreći za Kidspot, psihologinja je otkrila jednostavnu tehniku koju predlaže svojim klijentima s problemima u vezi ili braku, a koja se odnosi upravo na te “mikrotrenutke”.

“To može biti neki prikladan obrazac pozdravljanja na dolasku i odlasku, brzi zagrljaj na hodniku, držanje za ruke dok tonete u san, iskazivanje ljubavi, izražavanje zahvalnosti ili neki sitan poklon poput čokoladice koju vaša bolja polovica najviše voli”, objasnila je psihologinja.

“Uzmite ono što možete dobiti. Iskoristite maksimum od malih stvari”, zaključila je Williams, koja smatra kako je to puno bolja opcija nego dugotrajno planiranje velikih događaja i gesti koje se događaju samo u rijetkim trenucima, kako piše Index.

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu