Categories Stvarni život

NEVJERU JE NAJLAKŠE PREPOZNATI kad osoba izgovori ove rečenice

Prije nego što dođe do toga, ako obratite pažnju, možete “pročitati” neke od znakova. Ako čujete jednu od ovih rečenica, budite na oprezu.

“Imam osjećaj da me više ne cijeniš”
Ova rečenica otkriva da se partner ili partnerica možda osjećaju zanemarenima. Naravno, to ne znači odmah da će krenuti s varanjem, ali to može biti nagovještaj toga. Otvoreno popričajte i spriječite nevolju.

“Oprosti što ti nisam odgovorio/la na poruku”
Čak i da ima brdo neriješenog posla na stolu – vremena za kratku poruku sigurno uvijek može naći. Opet, popričajte otvoreno i vidite u čemu je problem.

“Na poslu je bilo OK”
Ovdje se ne radi o značenju rečenice, nego o kratkom odgovoru. Dok je prije detaljno pričao/la o danu, kratak i štur odgovor znak je za opasnost. Naravno, možda ima samo takav dan, što je sasvim normalno, no svakako pokušajte razgovorom provjeriti o čemu je riječ.

“Isprobajmo nešto novo u krevetu”
Ako je duže vrijeme seksualni život jednoličan, dobro je da jedan partner želi isprobati nešto novo. No, to bi moglo značiti i da nije potpuno zadovoljan/na seksualnim životom. Shvatite te želje ozbiljno i isprobajte nešto novo, što vam oboma odgovara.

“To je tek za nekoliko mjeseci. Još ne bismo trebali razmišljati o tome”
Ako izbjegava dugoročne planove, to bi mogao biti znak da nije siguran/na što će biti s vama za nekoliko mjeseci. To je dovoljan znak da je krajnje vrijeme za razgovor, kako piše Avaz.ba

Foto: Unsplash

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu