Categories Stvarni život

NAJBITNIJA OSOBINA na koju žene padaju je…

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Privlačnost je jedna od karakteristika koju želi imati svaki muškarac, no izgleda da se većina pritom baca na pogrešne stvari – frizuru, odjeću, osmijeh… a zapravo im treba nešto sasvim obično i jednostavno, kako otkriva metro-portal.rtl.hr

Naime, znanstvenici s Harvarda proveli su zanimljivu studiju o tome kakvi muškarci privlače žene. U istraživanju su sudjelovale studentice kojima nije otkriven pravi motiv eksperimenta kako bi istraživači dobili što iskrenije odgovore.

One su mislile da sudjeluju u istraživanju o tome može li Facebook poslužiti kao stranica za upoznavanje partnera. Djevojkama su pokazani lažni profili četvorice muškaraca.

Prvoj skupini rečeno je da je riječ o muškarcima kojima su se najviše svidjele, drugoj da su ih ta četvorica ocijenila iznadprosječnima, a trećoj da se sviđaju toj četvorici, ali nije precizirano koliko.

Ispostavilo se da je ženski interes za te muškarce odgovarao muškom interesu za njih, odnosno da su one žene koje su vjerovale da su muškarci izuzetno zainteresirani za njih, za iste te muškarce pokazivale najmanji interes, dok su za one muškarce za koje nisu znale koliko su im privlačne, pokazivale najveći interes.

Ovim zabavnim eksperimentom potvrđena je ona stara istina da je skrivanje osjećaja i rezerviranost privlačnija kod druge osobe od potpunog pokazivanja istih.

FOTO: Callie Shell—Aurora Photos
FOTO: Callie Shell—Aurora Photos

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu