Categories Stvarni život

JASNI POKAZATELJI da uopće niste spremni za vezu

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Pustite ono što kažu vaša mama i baka kad vas pitaju za unuke, ako se prepoznajete u ovim stvarima, bilo bi bolje da neko vrijeme budete sami.

Vaša posljednja tri partnera bila su katastrofa
Jedan grozan frajer se može zalomiti, dvojica također, ali tri grozna frajera su već uzorak i znak da možda nije problem samo u muškarcima koje birate, nego i u vama.

Mislite da će veza riješiti sve probleme
Činjenica je da je neke stvari lakše podnijeti kad imate nekoga uza sebe, ali to ne znači da će veza instantno riješiti sve vaše probleme. Veza mora biti šlag na tortu, a vaš je zadatak da već imate dovoljno dobru tortu.

Želite ga “spasiti”
Sindrom žene koja spašava nije nimalo rijetka pojava, a nimalo rijetko nije ni to da takve veze propadaju. Nemojte tražiti nekoga koga ćete spasiti, pronađite nekoga s kime ćete se nadopunjavati.

Tražite nekoga tko će popuniti prazninu
Još jedna stvar koju možete napraviti sami. Nije fer očekivati od nekoga da nas spašava, barem ne dok to nismo pokušali napraviti sami.

Želite zaboraviti bivšeg
Nova veza vam može pomoći da zaboravite na staru, ali to je rijetko kad dobra ideja. Na stare ćete probleme zaboraviti na neko vrijeme, a kad se opet pojave, patit ćete i vi i vaša nova veza.

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu