Categories Ljubav

Sedam pogrešaka koje radimo na početku veze

Ništa ne može uništiti romantiku i u korijenu sasijeći ono što je mogao biti početak jedne divne veze, kao ovih sedam pogrešaka koje žene često prave na početku veze.

 

1. Prebrzo ste se upustili u seks. Ne potoji univerzalno pravilo koliko treba čekati prije nego što imate intimne odnose, ali ako već nakon nekoliko prvih sastanaka imate seks, riskirate da on izgubi interes za vas.

2. Prebrzo ste mu otvorili svoju dušu. Kao i sa seksom, kada je riječ o vašoj emotivnoj prošlosti i osjećajima, ne treba požurivati i odmah mu ispričati svoje cjelokupno djetinjstvo.

3. Prečesto ga zovete, šaljete mailove ili poruke. Iako svakodnevno pošaljemo bezbroj sms-ova prijateljima i skoro u svakom trenutku smo u kontaktu sa njima putem društvenih mreža i mailova, ne trebate i svog novog dečka u potpunosti uključiti u svoj ​​online život.

4. Špijunirate ga. Iako biste rado zavirili u njegov telefon u pokušaju saznanja što se događa u njegovom životu, oduprite se tom porivu.

5. Glumite orgazme. Na duge staze jedan odglumljni orgazam može donijeti mnogo toga lošeg. Prije svega, on može pomisliti da vas ono što on radi zaista uzbuđuje, i iz toga se može razviti veza koja je sjajna u mnogo čemu, ali u seksualnom pogledu veoma loša.

6. Očekujete da će se promijeniti. Ovo je vjerojatno najčešća pogrešaka koje skoro sve žene prave. Uvijek razmislite dobro da li je on vrijedan vašeg truda i vremena koje vi trošite na pokušaje da ga promijenite.

7. Zapostavljate sebe i svoje prijatelje. Koliko god da volite svog dečka, on nikada ne bi smio biti na prvom mjestu u odnosu na vas. Ne zapostavljajte svoje potrebe, želje, ali i svoj izgled. Također imajte na umu da su vaši prijatelji bili uz vas i prije dečka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu