Categories Ljubav

Može li veza na daljinu uspjeti?

 Za neke ljude, veza na daljinu može biti vrlo teška i mnogi parovi koji su pokušali održavaju ljubav na ovaj način nisu uspjeli. Stručnjaci kažu da veza na daljinu ipak nije nemoguća. Ključ za opstanak leži u tome da promijenite način na koji razmišljate. Umjesto da na udaljenost gledate kao na problem, promatrajte to kao prednost vaše veze. Evo nekih razloga za to.

Vas može učiniti sretnijim. Vi imate mnogo više vremena koje možete posvetiti sebi, što podrazumijeva zdraviji način razmišljanja ali i zdraviji način života. Možete raditi na svom obrazovanju ili karijeri. Drugim riječima, osjećat ćete se sjajno, ali i voljeno.

Vaša veza može biti savršena. Oni koji su solo često žude za ljubavlju i obvezom, dok ljudima u vezi često nedostaje slobode. Vi možete imati oboje.

Nitko vas ne sputava. Često ćete čuti parove koji kažu: "Planirao/la sam da nastavim s obrazovanjem, ali je moj partner želio/la obitelj." Za vas to ne mora biti problem jer možete nastaviti ostvarivati svoje snove, bez straha da oni nisu u skladu sa partnerovim željama.

Vaša veza može postati jača i zdravija. Nezadovoljstvo jednog partnera često može uništiti jednu vezu. Vi to možete izbjeći jer vaša veza neće osjećati pritisak svakodnevnog stresa i problema, koji su često uzrok svađa.

Postati ćete maštovitiji i originalniji u ljubavi. Veza na daljinu zahtijeva od partnera da budu originalniji u pronalaženju načina da izjave i pokazati ljubav, jer nisu u prilici da govore to jedno drugom svaki dan. Zato su ovakve veze često posebnije od ostalih.

Kakva su vaša iskustva? Može li veza na daljinu uspjeti? Ostavite komentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu