Categories Novosti

VODIČ KOJI ĆE vam u dvije minute pomoći da shvatite muškarce oko sebe

Muškarci su jednostavna bića, a trenutak u kojem prestaju biti jednostavna bića je trenutak u kojem žene počnu komplicirati stvari.

Najčešće pitanje oko kojeg žene rade dramu je i ono: “Što je mislio s tim?” Bilo da je otkazao sastanak, zvučao pomalo nezainteresirano ili samo odgovorio na poruku malo kasnije nego što si očekivala, ovo su ključne stvari koje moraš znati o muškarcima.

Većina stvari koje shvaćamo osobno – nisu osobne
Prosječna će žena brzo pomisliti da nešto nije u redu jer se muškarac ponaša “čudno” prema njoj, dok prosječni muškarac uopće nema pojma da se ponaša čudno jer se samo ponaša onako kako mu tog dana odgovara. Savjet za mirnu vezu i glavu – prestanite baš sve vagati i shvaćati toliko osobno jer u većini slučajeva muškarac ni ne zna da radi nešto za što sumnjamo da radi.

Ponašaj se kao da je sve u redu
Ako sumnjaš da nešto ne valja i želiš konfrontirati muškarca, ponovno pročitaj prvu stavku. U većini slučajeva je sve u redu, a ako imaš osjećaj da nije, pokušaj umjesto dramatiziranja usvojiti stav da je sve pod kontrolom. Ne zauvijek, naravno, ali pokušaj nakratko. U većini ćeš se slučajeva brzo smijati samoj sebi zbog paničarenja, što je i dalje bolje od toga da napraviš dramu i uključiš njega u cijelu priču.

To je cijela mudrost koja zlata vrijedi za svaku ženu koja uvijek “ima osjećaj da nešto ne valja.”

IZVOR: INDEX.Hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu