Categories Novosti

NAJBOLJI NAČINI na koje možete popraviti svoju vezu

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

dugim vezama s vremenom se nakupi i loših stvari, pa nije zgorega povremeno provesti svojevrsno čišćenje.

Prodrmajte malo svoj odnos, pobacajte kosture iz ormara, izgladite nesporazume, iskreno recite jedno drugome što vam smeta, oprostite jedno drugome, probudite strast, osvježite ljubav i uživajte u svojoj novoj – staroj vezi.

Isprobajte nešto… prljavo – naravno, jasno je da mislimo na seks…

“Ištekajte” se oboje – mnogi parovi provode vrijeme zajedno, ali svatko u svom svijetu društvenih mreža. zaboravite na to barem jedan dan. Isključite se zajedno i posvetite se jedno drugome.

Otiđite na planinarenje – zajednički dan u prirodi pomoći će vam da se ponovno povežete. Šuma liječi, obnavlja energiju i čisti nas.

Otiđite na prvi spoj… drugi put – sredite se i dogovorite da se nađete u kafiću ili restoranu. Dođite odvojeno i ponašajte se kao da se prvi put vidite.

Otputujte nekamo za vikend – bez planiranja i priprema, priuštite si nova iskustva, mirise, okuse – zajedno.

Planirajte zajedno – razgovarajte o planovima, provjerite idete li i dalje u istom smjeru. Maštajte, vizualizirajte, zamišljajte gdje se vidite zajedno za pet godina.

Probajte nešto novo – izađite iz svoje sigurne zone i iskušajte se u nečem novom. Bit će uzbudljivo vidjeti partnera u drugom svjetlu, a i njemu vas. Upišite tečaj plesa, ronjenja, skočite s padobranom.

Razgovarajte… brutalno iskreno – ako je vaša veza u krizi, nađite vremena za pravi, iskreni razgovor. Svađajte se ako treba, ali budite konstruktivni. Zapišite probleme pa na koncu papir zajedno zapalite kao simbol obostranog opraštanja.

Riješite novčana pitanja – nije romantično, ali je važno. Financije su jedan od glavnih razloga zašto ljudi prekidaju veze. Sjednite zajedno za stol i razgovarajte o financijskim planovima i troškovima.

Uživanje – uzmite oboje slobodan dan na poslu usred tjedna i provedite ga zajedno kako god hoćete. Uživajte!

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu