Categories Novosti

LJUBAVNI GURU TVRDI da ako vas na prvom spoju muškarac ne počasti večerom, nije zagrijan za vas

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

He who dares Rodney….♥️

A post shared by Lady Nadia Essex (@ladynadiaessex) on

Ako vjerujete u to da se netko može zvati ljubavnim ekspertom, onda vjerojatno vjerujete i u ljubavne savjete tih osoba. Nadia Essex u Velikoj Britaniji poznata je kao osoba koja može pomoći u potrazi za srodnom dušom, a za dailymail.com tvrdi kako je ključ za uspješnu vezu leži u tome kamo ćete ići na prvi spoj.

Samo će vas ozbiljni udvarači, tvrdi Essex, na prvom susretu počastiti večerom, a ne običnom kavom. Dodala je i kako je poziv na ručak prikladan za poslovne razgovore, a svatko tko nije spreman nekoliko sati sjediti s vama na romantičnoj večeri uz hranu i piće, nije vrijedan vašeg vremena.

Osim toga, sugerirala je djevojkama da ne pretjeruju sa šminkom. Naime, smatra kako većina muškaraca ne voli pretjerano našminkana lica, a da će ga crveni ruž na vašim usnicama natjerati na to da cijelo vrijeme misli na seks, što znači da vas neće u potpunosti poštovati kao osobu.

Što se tiče odjeće, Nadia ima svoj savjet i za to. Najbolje je, kaže guruica, odjenuti klasičnu crnu haljinu, uz jednu napomenu. Haljina može naglašavati ili vaše noge ili vaše grudi, no ne i oboje istovremeno. Također, ako se odlučujete na dekolte, nemojte pretjerivati s njegovom dubinom. Samo malo dekoltea bit će sasvim dovoljno, smatra Essex.

Vjerojatno najvažniji segment svakog spoja je zapravo ono što jedno drugom kažete, ali Nadia misli da razgovor ne smije biti opterećen temama o politici ili religija, a najgori razgovor na prvom spoju rezerviran je za iskustva s bivšim ljubavima.

Vjerujem u to da prvi spoj treba biti jako zabavan i nonšalantan. Često znam pitati luda pitanja poput ‘Tko bi pobijedio u borbi gorile i dinosaura?’ kako bih potaknula razgovor.

No Nadia tvrdi da Gospodina Pravog nikad nećete upoznati ako svoj život ne podredite ljubavi. Slobodnim ženama savjetuje da, kad se odluče na vezu i obitelj, bar jednu večer u mjesecu moraju izaći van. I za izlaske Essex ima svoja pravila. Naime, u izlazak morate povesti prijateljicu, koja će vam pomoći u flertu, a ona ne smije biti u vezi jer muškarci “nanjuše” tu vibru. Zbog toga vam, kaže guruica, muškarci neće htjeti prilaziti. U izlazak nemojte povesti sve svoje prijateljice jer se “muškarci boje većih skupina djevojaka”, a ako niste uvjereni u to da želite s njim nešto započinjati, u razgovor s njim nemojte se niti upuštati.

 Muškarci ne vole odbijenice.

Slažete li se s ljubavnim savjetima samoproglašene guruice ili mislite da se ljubav ne može naučiti? Ili Nadia savjetuje žene da se prilagođavaju i umiljavaju muškarcima, umjesto da se šminkaju, oblače i ponašaju baš onako kako se to njima sviđa?

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu