Categories Novosti

EVO ŠTO KORIŠTENJE MOBITELA može otkriti o vašoj vezi

Slikovni rezultat za woman mobile phone gif

Prema mišljenju stručnjaka, u mobitelima se doslovno skrivaju tajne o našem braku. Točnije, naše navike korištenja mobitela i sadržaj koji je u njemu pohranjen otkriva kakav je naš bračni odnos.

1. Koliko često zovemo svog partnera ili mu šaljemo poruke pokazuje je li nam brak svakodnevno na listi prioriteta.

Bez obzira na prirodu posla, najjači parovi uvijek nekako pronađu način da se jave jedno drugome tijekom dana, čak i kada im je raspored prenatrpan. I kratke interakcije pomažu parovima da njeguju povezanost, a stručnjaci upozoravaju da je za kvalitetan bračni odnos svakodnevna komunikacija nužna. Tko ima vremena za lovljenje Pokemona ili praćenje najnovijih vijesti na mobitelu, itekako mora imati vremena za komunikaciju s partnerom.

2. Skrivanje mobitela upućuje na nedostatak iskrenosti i povjerenja u braku.

Ako partner tajnovito uvijek čuva mobitel uz sebe, ne dozvoljava da mu se približimo i nervozan je ako se to dogodi – vjerojatno nešto skriva. Nema drugog objašnjenja za ovu pojavu. To ne znači nužno da je u pitanju preljub ili druga osoba u njegovu životu. Tajnovito ponašanje upućuje na veliki nedostatak povjerenja, koje može proizaći iz raznih trauma i neriješenih problema. Naravno da svatko zaslužuje svoju privatnost te sigurno nećemo svom suprugu na pregled dati intimne SMS razgovore s najboljim prijateljicama, ali to ne znači da ćemo od njega skrivati činjenicu da razgovaramo s prijateljicama o privatnim stvarima.

3. Fotografije su često dokaz jesmo li uistinu prisutni u svome braku.

Neke osobe u potpunosti izbjegavaju čuvanje privatnih fotografija na mobitelu. U tom slučaju, sasvim je normalno da nemaju ni fotografiju svog partnera ili partnerice. Međutim, ako naš partner na mobitelu ima nekoliko mapa s fotografijama svojih prijatelja i drugih članova obitelji, a među njima nema mjesta za naše fotografije – nešto ipak nije u redu. Ponekad nismo ni svjesni da umjesto glavne uloge u nečijem životu igramo onu sporednu. U tom slučaju, potrebno je više komunicirati s partnerom da bismo shvatili zašto se to dogodilo i da jedno drugome opet možemo postati prioritet u životu.

Slikovni rezultat za woman mobile phone gif

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu