Categories LJEPOTA

OVAKO ĆETE ODMAH PREPOZNATI budućeg bivšeg supruga

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Postotak razvoda braka iz godine u godinu sve je veći, a ako bi ne želite biti dio te porazne statistike, već na prvom spoju uočite potencijalnog budućeg bivšeg supruga.

Bračni savjetnici za “Huffington Post” naveli su znakove koje bi žene već u početku hodanja trebale prepoznati, a zbog kojih brak s takvim muškarcem zasigurno ne bi završio sretno.

Priča o sebi i samo o sebi – Ako već na prvim spojevima vidite da jedino o čemu razgovara jest on sam, bježite od njega. Ako vas ne sluša kada pričate, budite sigurni da brak s takvom osobom ne bi bio sretan.

Kaže vam da je razveden, ali ne ispriča cijelu priču – Ako tek poslije doznate da zapravo nije razveden nego samo više ne stanuje sa svojom suprugom, nešto nije u redu. Tražite muškarca koji želi pravu ženu, a ne prvu koja naiđe.

Kaže da nema novca i traži da platite račun – Ako nema novaca na prvom spoju i ne želi platiti račun, financijske obveze izbjegavao bi sigurno i u braku.

Nema nikakve hobije ni strasti – Ako ga baš ništa ne zanima u životu, zahtijevat će i od vas da se ponašate kao on. U početku će to funkcionirati, no vrlo brzo će vam dosaditi druženje samo s njim, poželjet ćete otići na kavu s prijateljicama ili na aerobik, a onda će nastati problem.

Ne želi vam ugoditi – Ako muškarac želi da se družite kod njega u stanu, ne otvara vam vrata ili vas ne ponudi jaknom kada je hladno, nemojte očekivati da će kasnije biti bolji. Osobe s dobrim manirama to će pokazati već na prvom spoju, od bizarnih pitanja želite li desert nakon večere, do toga smeta li vam što sjedite vani.

Dramatizira – Ako cijelu večer provedete pričajući o njegovoj lošoj sreći u životu, to može biti znak da on nije osoba za vas. Svi imamo loša razdoblja u životu, ali to nije nešto o čemu treba stalno pričati.

Ima previše pitanja – Nije dobro kada vas ništa ne pita, no ako vam na jednom spoju postavi stotinu pitanja, ni to nije baš dobar znak. Takav nastup može značiti da ima problema s povjerenjem, zbog čega biste se u braku sigurno često svađali.

IZVOR: VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu