Categories Njega

ŽENE, POMOZITE MUŠKARCU U ODABIRU stoji li mu bolje brada ili bradica

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Muška dilema oko brijanja nije laka – postoje dvije krajnosti, bradonje i uvijek glatko izbrijani, a ima i ona manjina kojoj se baš ne dâ pretjerano brijati pa uvijek kad ih sretnete izgledaju kao da se nisu brijali par dana…

No, takav look može se postići i pažljivim podšišavanjem brade prije nego što postane “prava”, a izgleda da se isplati potruditi – naime, većina žena kaže da su frajeri s bradicom seksepilniji i da se za njima uvijek okrenu.

Sve je više “dugobradih” muškaraca, ali istraživanja pokazuju da žene i dalje više padaju na one kraće, polunemarne bradice. Čak su i muškarci priznali da se puno bolje i muževnije osjećaju kada nisu zapušteni, ali ni sasvim obrijani. Ta zlatna sredina je i dalje na cijeni.

U Australiji je provedena anketa koja je obuhvatila pripadnike oba spola starosti između 16 godina i 34 godine. Tema je bila – prednosti i mane golobradih muškaraca i onih s bradom.

Žene su u većini rekle da su frajeri s bradicom seksepilniji i da se za njima uvijek okrenu. Izgledaju im pametnije, jače, elegantnije i zgodnije. Osim toga, dame su izjavile da ih neobavezna bradica asocira na avanturizam, a to uvijek djeluje privlačno.

S druge strane, i muškarci, čak 75 posto ispitanih, izjavili su da se s bradom osjećaju muževnije i atraktivnije, dok je 68 posto njih reklo da ih čini posebnim.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu