Categories Make-up

AKO STE NISTE NASPAVALI, isprobajte ova tri beauty trika i oči će vam izgledati odmorno i svježe

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Baš zato, ponekad odmoran izgled treba lažirati, a tu na scenu stupa šminka. Donosimo vam tri super make-up savjeta za odmorniji izgled očiju jer ne trebaju baš svi znati da se niste naspavale:

Pažljivo birajte korektor

Korektor je najbolji prijatelj umornih očiju, no ako je pogrešno odabran, može imati potpuno suprotan učinak. Pregusti ili “prepuderasti” korektor može rezultirati neprirodnim i nelaskavim izgledom. Najbolji će efekt imati korektor lagane, hidratantne teksture koji će prekriti podočnjake i tamne krugove, a neće izgledati kao maska.

Moć bijele olovke

Bijela olovka za oči posljednjih je godina jako popularna i ima moć da u trenu osvježi pogled. Crna olovka, s druge strane, na umornim će očima imati suprotan efekt. Odvažite se na malo drukčiji make-up i uvjerite se u čarobni učinak bijele ili neke druge svijetle nijanse olovke za oči.

Uvijte trepavice

Uvijač za trepavice jedan je od “alata” koji se treba naći u vašoj make-up torbici. Osim što trepavice čini ljepšima, a pogled zavodljivijim, otvara oči i u trenu im daje odmorniji izgled. Sve će još bolje izgledati ako maskaru nanesete samo na vrhove.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu