Categories Make-up

OTKRIVAMO VAM SVU RASKOŠ nove blagdanske CHANEL kolekcije

Ponuđeni u izboru od četiri crvene nijanse – numerirane pojedinačno 1, 2, 3 i 4 – oni označavaju povratak na klasično područje Chanel kozmetike. Gabrielle Chanel nikad nije bila bez vlastitog crvenog ruža; na njega se u velikoj mjeri gledalo kao na dio njenog osobnog potpisa. A taj pojam ikoničnog, osobnog potpisa Lucia Pica nastoji prenijeti i pružiti svakoj ženi preko Chanel crvenog ruža za usne, čineći ga neophodnom “crvenom bojom za cijeli život” ili “rouge pour la vie”.

Četiri crvena ruža za usne, dvije klasične Rouge Allure nijanse i još dva matirana Rouge Allure čine srce kolekcije. Lucia Pica je iskoristila svoje stručno oko za boju i svoje forenzično znanje o ljepoti čiste, blistave kože kako bi stvorila savršenu crvenu boju za svaku ženu. “Nema neke značajnije razlike između četiri ruža za usne. Cijela razlika je u podtonu”, kaže ona. Pored ruža za usne, “epizodni” proizvodi kreirani su ne samo da nadopune, nego i da osuvremene ovaj bezvremenski klasik. Crvene usne također dolaze i u dvije neočekivane nijanse sjajila Rouge Coco Gloss: True, svijetlo blistava koraljna, a Romance, zamamljiva duboko crvena.

Oči su također očaravajuće: posebno ekskluzivna kreacija Trait de Caractere, paleta od pet sjenila za oči koja predstavljaju niz likova, od povučene smeđe-bež-ružičaste i platinasto-bjelokosne do poticajne duboke ljubičaste i intenzivne smaragdno-zelene.

Zatim, kreirana da se slojevito nanosi ispod sjenila ili nosi samostalno kao blistavi stav na očima, Ombre Premiere Crème u Silver Screen je kaki-platinasta krema za oči koja u look unosi naznaku zvjezdane čarolije. Dramatični dodatak dolazi sa Stylo Yeux Waterproof u Legendary Green, savršena duboko zelena olovka za oči i maskara Le Volume de Chanel u Character, koja trepavicama daje laskavu tamnocrvenu nijansu. I završni ukras: sklonost Lucie Pica prema kontrastima i proturječnostima dovodi do filmskog trenutka “eksplozije boja” za nokte. Le Vernis Celebrity boja nokte u intenzivno crnoj, a Le Vernis Fiction u intenzivno smaragdno zelenoj, dok Le Vernis Scenario dodaje jarku koraljnu boju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu