Categories Ljepota i njega poznatih

NOVI BEAUTY TREND U HOLLYWOODU dokaz je da industrija gubi razum

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGESFOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Mislili ste da vas više ništa što dođe iz Hollywooda ne može iznenaditi?
I mi smo, ali smo se očito itekako prevarili, jer novi trend među slavnim damama luđi je od svega što smo do sada čuli.
Stilistica slavnih Rebecca Corbin-Murray tvrdi da sve veći broj njezinih klijentica, među kojima su Emma Watson, Sophie Turner i Lilly James ima komplekse zbog izgleda svojih pazuha.
Naime, problem je u tome što ženama, kada su im ruke spuštene uz tijelo, taj dio prirodno izgleda malo nabrano, pogotovo kod onih punašnijih, a iako je to najprirodnija stvar na svijetu, u Hollywoodu to nije prihvatljivo. Zato sve već broj slavnih dama odlazi pod nož kako bi se riješile viška kože, izvukli salo i došle do pazuha iz snova.
Kako kaže Rebecca, njezinim klijenticama taj dio tijela najgore je pokazati na crvenom tepihu, gdje su haljine otkrivenih ramena uobičajena pojava, a upravo one pružaju najbolji pogled na “strašne” pazuhe. Baš zato slavne dame najčešće poziraju s rukama bokovima kako se ne bi stvorili nabori.
A fenomen je uzeo toliko maha da ima i (ne)službeni naziv, koji je prije tri godina skovala glumica Jennifer Lawrence. Ona je tada svoje “debele pazuhe” usporedila s “vaginom ispod ruke” i dodatno pridonijela ludilu tako što je ponudila ženama odgovarajući naziv za njihovu “manu”.
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu