Categories Ljepota i njega poznatih

KATE MOSS OTKRIVA svoj beauty trik koji će vas iznenaditi

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ako znamo da će početkom sljedeće godine napuniti 44 godine, jako nas zanima što je tajna njezina mladolika izgleda

Ona je britanska ali i svjetska ikona stila, jedan od kultnih top-modela posljednjih desetljeća i definitivno jedna od najutjecajnijih žena u svijetu mode i ljepote.No, ako znamo da će početkom sljedeće godine, točnije 16. siječnja, napuniti 44 godine, doista nas zanima koja je tajna njezina mladolika izgleda.OK, znamo da su joj na ‘usluzi’ najbolji visažisti i stručnjaci za ljepotu, no kada je u nedavnom intervjuu za časopis Stella otkrila svoj najbolji trik za ljepotu – shvatili smo kako je toliko jednostavan, ali učinkovit da ga vrijedi (potpuno besplatno) i isprobati.

Naime, Kate svoj mladenački svjež izgled u prvom redu duguje ritualu ‘uranjanja lica u led’. Supermodel u hladnu vodu stavi kockice leda i nekoliko kriški svježih krastavaca te naizmjenično uranja lice. Kriškama krastavca dodatno masira lice te se kune kako joj ovaj ritual fantastično pomaže u smanjivanju natečenosti kože i u prirodnom zatezanju lica.
Poznato je kako supermodeli svakodnevno provode sate i sate pod teškom, profesionalnom šminkom. Zato je Kate, unatoč burnoj mladosti i poprilično razuzdanom životu, posljednjih godina postala velika pobornica – jednostavnosti i što prirodnijeg izleda.Pa kada nije na snimanjima, ne koristi make-up, a redovito si priušti masažu i čišćenje lica.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: STORY.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu