Categories Kosa

POZNATA CELEBRITY FRIZERKA otkrila kako postići “celebrity sjaj” u kosi

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jedna zajednička stvar koju imaju sve slavne dame jest prekrasna svilenkasta i sjajna kosa.

To je ujedno i jedna od stvari koje “obične smrtnice” nikako ne uspijevaju postići u stvarnom životu. Srećom, poznata frizerska slavnih, Lacy Radway, otkrila je za Glamour svoje tajne, a izgleda da taj look uopće nije toliko teško postići.

Sve se, zapravo, svodi na odabir proizvoda za njegu nakon pranja koji, ovisno o tipu kose, mogu biti u obliku seruma ili ulja. No, to je tek polovica posla jer bitno je znati dozirati željeni proizvod budući da će prevelika količina samo uprljati kosu.

A kako izabrati pravi proizvod? Frizerka za suhu i splasnutu kosu preporučuje ulje, dok je za žene s nježnom kosom serum bolji izbor.

Koji god proizvod odaberete, istisnite malu količinu i protrljajte dobro između oba dlana kako biste ga što bolje ugrijali i što ravnomjernije nanijeli na kosu. Zatim prstima prođite kroz vlasi i izbjegavajte korijen da vam kosa ne bi izgledala masno.

Naravno, slavne dame imaju i tu privilegiju da odlaze kod profesionalaca kao što je Lacy, ali frizerka tvrdi da se sve zapravo svodi upravo na ove proizvode za njegu. Naravno, važno je i pravilno se brinuti o kosi, redovito je šišati, njegovati i što je češće moguće sušiti je na zraku.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu