Categories Kosa

OTKRIVAMO VAM zbog čega je slani šampon najbolji za vašu kosu

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Problem masnog vlasišta i suhih vrhova nije ništa novo. Većina žena pogođena je upravo ovim problemom za koji je teško pronaći rješenje. Međutim, postoje šamponi koji će vam dubinski pročistiti tjeme i dati vašoj kosi neviđeni volumen. Riječ je o slanim šamponima.

Iako se ne radi o novitetu, slani šamponi tek sada postaju popularni jer se sve više priča o njima. U ovoj vrsti šampona veliki udio ima krupna morska sol koja sadrži natrij, kalij i magnezij koji imaju vrlo pozitivan učinak na vašu kosu. U slanim šamponima nećete pronaći štetne sulfate koji su jedan od glavnih krivaca za problem masnog vlasišta i suhih vrhova. Zbog njegove jačine i svojstava eksfolijacije, ovaj šampon ne biste trebali koristiti više od dva puta tjedno, a uz njega biste trebali koristiti hranjivu masku na vrhovima.

Mogla bi vas iznenaditi činjenica da se slani šamponi ne pjene, no ne dajte da vas to zavara – oni će očistiti vašu kosu temeljitije nego bilo koji drugi šampon i dati vam volumen koji ste mislili da je nemoguće postići bez pjene za kosu. Ovaj proizvod možete pronaći u popularnim drogerijama ili naručiti preko interneta.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu