Categories Kosa

JEDNOSTAVNI TRIKOVI za buđenje sa savršenom frizurom

S jednom obvezom manje, jutra bi vam bila puno opuštenija, a sigurno biste se i budile sretnije kada biste znale da će vam frizura već biti namještena. Iako zvuči kao fikcija, to je ostvarivo i puno je lakše nego što mislite. Otkrijte pet super trikova za buđenje sa savršenom kosom:

Predivna boja😍 #beauty#makeup#makeupandbeauty#vlogger#beautyblogger#makeupblogger#makeupaddict#beautyaddict#beautyideas#beautyaddiction#makeupideas#makeuplook#makeuptalk#makeupcollection#bbloggers#igbeauty#beautyjunkie#wakeupandmakeup#instamakeup#iheartmakeup#flatlay#flatlayaddict#makeupblog#slaytheflatlay#hair#hairgoals#blondehair#longhair#hairinspo

A post shared by Index Rouge (@indexrouge) on

Uložite u svilenu jastučnicu
Pamučne jastučnice jedan su od glavnih krivaca za raščupanu i neurednu kosu ujutro, dok svilene imaju suprotan učinak. A osim što će se spavanje na svilenim jastučnicama isplatiti vašoj kosi, i koža će vam biti zahvalna jer će biti manje sklona borama.
Isprobajte noćne maske
Ako još niste čule za ovaj proizvod, krajnje je vrijeme da vas netko obavijesti o noćnim maskama za kosu koje sada već možete pronaći u ponudi raznih, skupljih i jeftinijih beauty brendova. Nanesite masku na kosu prije spavanja i prekrijte glavu kapom ili maramom, a ujutro ćete se probuditi sa savršeno svilenkastom kosom.
Zaštitite kosu
Čak i kada ne nosite noćnu masku, kosu je dobro prekriti nečim tijekom spavanja. Nabavite svilenu kapicu za spavanje ili umotajte glavu u svileni šal koji će imati jednako pogodan učinak na kosu kao i jastučnice od svile.
Svežite kosu u rep
Još jedan način da spriječite petljanje i isušivanje kose tijekom spavanje jest taj da je svežete u visoki rep. No nemojte nikako kosu stezati, kao kada planirate izaći iz kuće, nego svežite opušteni rep na vrhu glave.
Napravite pletenice
I na ovaj način ćete spriječiti petljanje i isušivanje kose tijekom spavanja, a uz to ćete se i probuditi sa savršenim kovrčama. Jedino što trebate ujutro napraviti jest raspustiti pletenice.
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu