Categories LJEPOTA

I VIDOVNJACI SE UKLJUČILI! Brojevi otkrili da Kraljica uopće nije zadovoljna time što je Harry u vezi s Meghan Markle

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Princ Harry (33) i glumica Meghan Markle (36) vjenčat će se 19. svibnja 2018. godine, a ceremonija će se održati u kapeli Svetog Georgea u dvorcu Windsor u kojoj se oženio i princ Edward.

Par je zaruke objavio krajem prošlog mjeseca, a Meghan je ponosno pokazivala zaručnički prsten koji je dizajnirao sâm Harry. Inače, prsten je načinjen od nakita princeze Diane.

Numerologinja, astrologinja i hiromantkinja Mirela Marković na temelju datuma rođenja predvidjela je njihovu budućnost.

“Definitivno se radi o obostranoj i pravoj ljubavi, osjećam da je ovo prava duhovna veza. Njihov brak trajat će dugo, a Meghan bi uskoro trebala zatrudnjeti. Vidim jedno ili dvoje djece, a točan spol ne mogu potvrditi sa sigurnošću” kazala je numerologinja Mirela.

Harry je nedavno izjavio da je odmah znao kako je Meghan “ona prava”, dok numerologinja smatra kako kraljevska obitelj nije zadovoljna njegovim izborom.

“Harryju je krug sreće preko znaka Lava. Meghan je dosta prevrtljiva i voli biti u centru pažnje, dok Harry voli ići u detalje. Kraljica nije oduševljena Harryjevim izborom. Protivi se njihovom braku jer Meghan već iza sebe ima jedan propali”, zaključila je Mirela.
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu