Categories LJEPOTA

HOROSKOPSKI ZNAKOVI koji se uvijek vraćaju bivšim ljubavima

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Iako ste nekoliko dana prije slagale najboljoj prijateljici da ste izbrisale njegov broj, ipak niste imale srca to zbilja učiniti. Kažu da nada umire posljednja, a vi se na to volite i osloniti pa kada ga sretnete u dućanu ili noćnom klubu, osjećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovaj put biti drukčije, pa se ipak odučite na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova značajka obilježava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe
Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, TV serija, pjesma… Sve ove stvari podsjećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravite na razlog prekida i pokušavate obnoviti nešto što je propalo s razlogom. Volite ostati u svojoj sigurnoj zoni pa makar ste u njoj doživjeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvedivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povrijeđeni, i to višestruko.

Bik i Vaga
Rođeni u znaku Bika i Vage također ne vole napuštati svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volite vjerovati da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im što god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer se volite vidjeti u ulogama Romea i Julije. Ne smijete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osjećaji preuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mjesto od kojeg biste trebali bježati.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu