Categories Beauty news

U kakvoj su vezi probiotici i stanje naše kože?

Ljepota doista dolazi iznutra. Pokazuju to najnovija revolucionarna istraživanja britanskog laboratorija Advanced Nutrition Programme gdje je otkriveno da konzumiranjem određenih sojeva probiotika možemo povoljno utjecati na stanje kože. Pomno probrani probiotici iscjeljuju mikrobiom, tj. bakterijsku floru u našim crijevima, koja potom povoljno djeluje na sve ostale sustave u našem tijelu, uključujući i kožu. Iz ovog otkrića nastao je prvi probiotički suplement Skin Youth Biome namijenjen poboljšanju zdravlja i izgleda kože koji je sada dostupan i u Hrvatskoj u centrima DermaCare.

Znanstvenici su otkrili da konzumiranjem ovog posebno formuliranog dodatka prehrani, koji uvodi red u našim crijevima, potičemo pravilnu apsorpciju hranjivih tvari, reguliranje imunosnog sustava te uravnoteženje hormona, što holistički pridonosi zdravlju, mladolikosti i ljepoti kože.

Posebna kombinacija temeljito ispitanih sojeva probiotika kombiniranih s vitaminom C smanjit će upale, potaknuti antioksidacijsko djelovanje i stvaranje kolagena te ubrzati obnavljanje kože.

U testiranju ovog proizvoda ispitanici su primijetili 43 posto bolju hidratiziranost kože, 23-postotno smanjenje dubine bora, 25 posto bolju čvrstoću kože te povećanje elastičnosti.

Istraživanje probiotika i njihova utjecaja na organizam u posljednjih je 10 godina u snažnom porastu i sve je više kliničkih studija koje potvrđuju da poremećaj ravnoteže dobrih i loših bakterija u crijevima može utjecati na pogoršanje brojnih bolesti poput poremećaja raspoloženja, sindroma policističnih jajnika, dijabetesa, a uočeno je da čak i žene oboljele od tumora dojki redovito imaju drukčiji mikrobiom. Skin Youth Biome jedinstven je pripravak čiji je nastanak inspiriran ovim istraživanjima te vraća ravnotežu našem najvećem organu – koži.

SKIN YOUTH BIOME

Dodatak prehrani (60 kapsula)

Kako se upotrebljava: Jedna kapsula dnevno uzima se uz obrok. Naša formula osmišljena je za što jednostavniju svakodnevnu njegu kože koja postaje vidno zaglađenija i mladolikija. Dnevna doza dovoljna je za blistav izgled.

Skin Youth Biome – pet milijardi aktivnih kultura, četiri znanstveno potvrđena soja: Lactobacillus rhamnosus GG, LGG; Bifidobacterium longum HA-524; Pediococcus acidilactici, ROSELL-175.

*Proizvod nije testiran na životinjama, ne sadržava GMO, umjetne boje i nadražujuće tvari, a pakiran je u biorazgradivu i ekološki održivu ambalažu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu