Categories Beauty news

JESTE LI DAMA ILI… po ružu za usne, muškarci donose sljedeće zaključke

Ruž za usne može biti ubojito oružje za zavođenje, ali ako odaberete pogrešan, u tren oka se od Uspavane ljepotice pretvarate u Kvazimoda.

Svaka žena ima omiljenu boju ruža, ali ono što ne zna jest to da svojim izborom nijanse podsvjesno želi da njime pošalje određenu poruku muškarcu. E sad, je li to ”Napući usnice, muškarčino moja, sviđa mi se kako se ljubiš”, ili nešto drugo, tajna je sakrivena u njezinom malom mozgu. A koja je vaša omiljena boja?

CRVENO ZA VESELJE

Vi ste živa vatra jer se samo hrabre i samopouzdane žene smiju odvažiti na crveni ruž. Imate ga i noću i danju, bilo u mat ili sedefastoj varijanti i bez njega se osjećate kao bez omiljene lutke iz djetinjstva. Međutim, muškarci mogu primiti pogrešan signal i doživjeti vas kao da ste laka ženska, koju mogu zavesti čas posla. Ipak, čim se upuste u konverzaciju s vama, shvate da ste izuzetno stabilna osoba, itekako znate što hoćete i ne može vas nitko prevesti žednu preko vode.

BABY ROZA I PUDERASTE NIJANSE

Prava ste sofisticirana dama koja svoju ljepotu minimalnim korekcijama zna maksimalno istaknuti. Ove s crvenim ružem smatrate pomalo vulgarnima, stoga birate nježne, gotovo neprimjetne nijanse, ali to ne znači da ne znate istaknuti svoju ličnost. Naprotiv, muškarcima ste i više nego uočljivi i doživljavaju vas kao izuzetno veselu, duhovitu i spontanu osobu.

ROZA I CIKLAMA

Glumite da ste žena zmaj, a u sebi krijete zbunjenu djevojčicu. Malo biste htjeli biti samostalni i jaki, s malo vam nedostaje zaštitnička muška ruka koja bi riješila sve vaše probleme. Kad ni sami ne znate što biste, što onda da pomisli muškarac kad vas upozna? Ili da ste vremenskim strojem stigli iz ’87. u sadašnjicu, ili da ste sišle s plakata na kojemu reklamiraju aparat za povećanje usana. Shvatite, morat će baš jako pokleknuti na nijansu koju nosite da bi odlučio imati nešto ozbiljno s vama.

50 NIJANSI LJUBIČANSTVENE

Odabirom pomalo neuobičajene boje želite cijelom svijetu pokazati da ste jedinstveni, neponovljivi i nadasve elegantni, no… Vama je možda baš super nositi mini šljivik na usnama ali možda bi netko kad bi vas vidio iz daljine pomislio da ste, ne daj Bože, žrtva obiteljskog nasilja. Međutim, tu iskrivljenu sliku vrlo brzo promijenite čim se muškarac upusti u priču s vama i otkrije da ste vrlo obrazovani, kreativni i da se s vama može razgovarati na 1001 temu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu