Categories Beauty news

CHANEL KOLEKCIJA uz koju će skidanje make-upa postati pravi užitak

CHANEL KOLEKCIJA ZA ČIŠĆENJA stvorena je za sve, bez obzira na vrstu kože i načine šminkanja. Pružajući neusporedive osjećaje svježine ili ugodnosti, ova kolekcija pretvara uklanjanje šminke u pravi trenutak užitka. Godine 2019. CHANEL predstavlja L’EAU MICELLAIRE, formuliranu s 96 % sastojaka prirodnog podrijetla.

NJEGA KOŽE FORMULIRANA…
ZA VISOKU KOMPATIBILNOST I SAVRŠENO UKLANJANJE MAKE-UPA

Prilagođena svim, čak i najosjetljivijim tipovima kože, L’EAU MICELLAIRE osigurava savršeno čišćenje i uklanjanje makeupa s usana, lica i očiju, čak i kod dugotrajnih i vodootpornih formula. Micele privlače i uklanjaju make-up, oslobađajući kožu od nečistoća i onečišćivača.

ZA HIDRATIZIRAJUĆE I ZAŠTITNO DJELOVANJE
Obogaćena prebiotičkom molekulom koja štiti i uravnotežuje prirodni ekosustav kože, L’EAU MICELLAIRE brine se o zaštitnoj barijeri kože i pH vrijednosti epiderme. U bezalkoholnoj formuli spojena su dva morska aktivna sastojka: plava mikroalga protiv nečistoća te ekstrakt caklenjače koji jača kožu. Obdarena prirodnim mehanizmom protiv onečišćenja, plava mikroalga posjeduje sposobnost zaštite stanica od mikrostresa uzrokovanog onečišćenjem*. Što se ekstrakta caklenjače tiče, zahvaljujući njezinoj sposobnosti samoregulacije razine vode, on pruža dvostruko djelovanje jačanja i hidracije, s dodatkom sredstava koji povećavaju vlažnost kože.

ZA NAJVEĆU UGODNOST
Pri nanošenju, osjećaj je svjež i nježan. Koža je čista i ugodna, a ten je gladak i svijetao.

KAKO SE KORISTI
Nanesite četiri pritiska na pumpicu L’EAU MICELLAIRE na pamučnu blazinicu. Ravnomjerno razmažite po licu, vratu i usnama. Ponovite ovaj postupak sve dok pamučna blazinica ne postane čista. Upotrijebite drugu pamučnu blazinicu na kapcima i trepavicama. Ako je potrebno, zadržite navlaženu blazinicu preko trepavica nekoliko sekundi, a zatim je povucite od ruba trepavica naviše. Obrišite usne vlažnom pamučnom blazinicom. Taj svakodnevni ritual bez ispiranja izvodi se ujutro i navečer.

* In vitro testovi.
Oftalmološki i dermatološki ispitano na svim tipovima kože, osobito na azijskoj.
Nekomedogeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu