Categories Zanimljivosti

ZNAKOVI OTKRIVAJU što svaki muškarac želi čuti

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Svi s vremena na vrijeme trebaju koju lijepu riječ ohrabrenja, izjavu ljubavi li osjetiti svoju važnost kod partnera. Te male stvari čine život, a prema horoskopskom znaku mogli biste dobiti okvirnu ideju što vaš partner treba čuti da bi se dobro osjećao i uzvratio ljubav.

1. Ovan

Muškarac Ovan treba vaše mišljenje i mora znati da ste spremni za sve. Nemojte se suzdržavati i ako vam se stavovi razlikuju. Ponekad ga pohvalite – s tim malim, ali slatkim izjavama osnažit ćete ga jer ispod njegove čvrste vanjštine nalazi se i malo nesigurnosti.

2. Bik

Ispričajte mu smiješnu priču ili vic jer Bikovi se vole smijate. Ako, uz to, osjećaju vašu odanost i pouzdanost, nikad vas neće pustiti iz svojih ruku.

3. Blizanci

Ono što Blizanac želi čuti od svoje partnerice jesu inteligentne izjave, teorije o svijetu, vaša razmišljanja i što ste novo pročitali. Pokažite mu svoje znanje o svijetu, podijelite s njim svoje mišljenje te potaknite raspravu. Blizanci obožavaju razgovore u kojima šire svoje horizonte, uče nešto novo i dijele svoje mišljenje o svijetu.

4. Rak

Rak treba nekoga tko će ih uvjeriti da će bez obzira na sve biti s njima do kraja. Jako su osjetljivi i ne skrivaju dobro svoje osjećaje pa je ključno da ih osoba s kojom jesu prihvaća takve kakve jesu i da ih ne osuđuje.

5. Lav

Pohvala. Lav želi čuti pohvalu, i to iskrenu, iz srca. Ako Lavu iskreno kažete što osjećate i mislite ili želite, on će biti vaš do kraja vremena. Uz to, ako se znate dobro zabavljati i zanimljivi ste, privlačit ćete ga magnetskom silom.

6. Djevica

Inače su jako sklone kritiziranju, ali samokritika im je ubitačna. Ono što Djevica od svog partnera treba čuti jest pohvala za svoj rad jer sama sebe nikad neće pohvaliti ili nagraditi.

7. Vaga

On od svoje partnerice želi čuti da će mu ona uvijek biti potpora i zauzvrat će on nju poticati da ostvari sve svoje želje i snove. Recite mu da ćete se uvijek s njim naći na pola puta i da razumijete kroz što sve prolazi.

8. Škorpion

Ovim muškarcima treba dati do znanja da nisu sami i da ćete uvijek stajati uz njih. Također, iskrenost i otvorenost će vam popločati put do njegovog srca bez obzira na to koliko istina ponekad boli. Škorpioni u životu najviše žele iskrenost.

9. Strijelac

Ovom znaku je najbitnije da mu ne oduzimate slobodu. Recite mu da mu se želite pridružiti na jednoj od njegovih pustolovina ili putovanja, ali i da smatrate kako je za vas dobro da ponekad putujete i sami.

10. Jarac

Recite mu da su vam financije posložene i da ste spremni graditi obitelj i budućnost zajedno. To je sve što treba čuti.

11. Vodenjak

Budite iskreni i izravni s vašim željama o vezi. Pokušajte ne biti pretjerano emotivni ili zakučasti jer će se Vodenjak povući u sebe. Otvoreno mu recite o čemu želite razgovarati i zašto te mu pokažite koliko ste jedinstveni i posebni.

12. Ribe

Njima treba da čuju koliko se divite njegovom poslu ili bilo kojem drugom projektu na kojem radi. Nemojte se bojati biti poetični ili romantični jer muškarci Ribe to vole. Možete mu slobodno napisati i pjesmu ili ljubavnu poruku.

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu