Categories Zanimljivosti

ŽENA USLIKALA KRALJEVSKU OBITELJ i preko noći postala poznata

Žena koja je na Božić snimila fotografiju prinčeva Williama i Harryja s njihovim ljepšim polovicama tvrdi da joj je ta fotka potpuno promijenila život.

“Kad mi mobitel zazvoni dok sam na poslu moram se ispričati kolegama i reći da me zove moj agent. Njima je to smiješno, ali ja se osjećam blesavo”, u nevjerici je za BBC ispričala Karen Anvil koja radi u bolnici u Watlingtonu.

Nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj su William, Harry, Kate i Meghan u Sandringhamu, zvali su je iz “Suna”, “Daily Maila”, “Mirrora”, “Stara”, “Daily Telegrapha” i “Expressa” te brojni međunarodni mediji. Karen je ispričala da ju je od 25. prosinca dosad kontaktiralo više od 50 medija s molbom da objave fotografiju, a fotka se našla i na naslovnici britanskog časopisa “Hello”.

“Objavili su i fotku mene i moje kćeri Rachel, zbog tog sam najsretnija. Ne može bolje od ovoga”, dodala je.

Tvrdi da je dobila i neke poslovne ponude, no nisu joj ulijevale povjerenje.

Dodala je da je samohrana majka te da joj je novac od novina puno pomogao.

“Ova fotka čini dio povijesti, a svaki roditelj iskoristio bi priliku da osigura sredstva za svoju djecu”, dodala je. Zarađeni novac planira utrošiti na plaćanje fakulteta za svoju kćer, koja također želi biti medicinska sestra.

Dodala je da su ljudi krivo shvatili da ona očekuje milijune jer, kako kaže, dovoljno joj je i to što će kćeri sa zarađenim novcem moći platiti udžbenike. Zasad joj još ništa nije sjelo na račun, a kad sjedne, kćeri će platiti vozačku školu te će otputovati u SAD, gdje će proslaviti Rachelin rođendan.

“Sljedeće godine vraćam se u Sandringham, želim vidjeti kraljevske bebe. Zanima me i što o fotki misli četvorka s nje, ali mislim da to neću tako skoro doznati”, rekla je.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu