Categories Zanimljivosti

U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA rađaju se najpoželjniji muškarci

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Ako tražite pažljivog, dragog i duhovitog dečka koji usto još i dobro izgleda, velike su šanse da ćete ga pronaći u jednom od ova tri horoskopska znaka.

Astrolozi ističu da se u njima rađaju frajeri koji imaju “ono nešto” što ih čini i potpuno neodoljivim ženama, a u nastavku otkrijte o kojim je znakovima točno riječ:

Vaga

U ovom znaku rađaju se najveći kavaliri horoskopa koji osvajaju žene svojim neodoljivim šarmom. Vage vole davati komplimente i jako su pažljivi prema svojim partnericama pa su žene koje ih uspiju upecati prave sretnice. Ipak, muškarci u ovom znaku jako vole koketirati, što njihove partnerice može izluditi, no obično se ne upuštaju ni u što više od flerta i vjerni su u vezi, kako piše Index.

Škorpion

Škorpioni su na glasu kao najbolji ljubavnici horoskopa, no to nije jedina tajna njihove privlačnosti. Muškarci u ovom znaku dosta su tajanstveni i teško ih je pročitati, što ih obično čini zanimljivima ženama. U vezi su vjerni i iskreni te posve posvećeni svojoj partnerici, a moramo ponovno spomenuti i da su jako vješti u krevetu.

Bik

Romantični, pažljivi i osjećajni, muškarci rođeni u znaku Bika savršen su materijal za vezu i brak. Oni svoje partnerice vole razmaziti obasipajući ih komplimentima i poklonima, a na isti način i osvajaju žene. Njihovom šarmu je zbilja jako teško odoljeti, no ne upuštajte se s njima u flert ako niste spremni za ozbiljnu vezu jer ne vole površne avanture.

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu